Çağla Büyükakçay Fransa Açık'a veda etti

Çağla Büyükakçay Fransa Açık'a veda etti

Fransa Açık'ta, Pavlyuchenkova'ya 6-3, 4-6 ve 6-1'lik setlerle 2-1 yenilen Çağla Büyükakçay, turnuvaya 2. turda veda etti.

Türk Tenisinde kadınlarda tarihe geçen Çağla Büyükakçay’ın Fransa Açık serüveni 2. turda bitti.

2016 yılında kadınlarda en iyi yükselişe imza atan tenisçilerden biri olan Çağla Büyükakçay Fransa Açık’ta bu formunu sürdürmüş ve ikinci tura kadar çıkmayı başarmıştı.

16-05/25/resimid_3187460.jpg

Çağla ikinci turda turnuvanın 24 numaralı seri başı raketi Anastasia Pavlyuchenkova ile karşılaştı. İlk sette 3. Oyunda rakibine servisini kaptıran Çağla 9. Oyunda da servisini kırdırınca ilk set 6-3 ile rakibinin lehine sonuçlandı.

Çağla ikinci sette servisini kırdırmasına karşın buradan dönmeyi başardı. Pavlyuchenkova’nın iki kez servisini kırıp avantajı eline geçiren milli tenisçi ikinci seti 6-4 ile hanesine yazdırdı ve durumu eşitleyerek maçı final setine taşımayı başardı.

16-05/25/resimid_3178083.jpg

Karar setinde maalesef tecrübe ve kuvvet belirleyici unsur oldu ve çağla bu seti 6-1 kaybetti. Çağla Büyükakçay 6-3 4-6 ve 6-1’lik set sonuçlarıyla Fransa Açık’ta 2.turda elendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN