Şükran Ovalı ve Caner Erkin nikah tarihi belli oldu! Magazin haberleri

Şükran Ovalı ve Caner Erkin nikah tarihi belli oldu! Magazin haberleri

Caner Erkin ve Şükran Ovalı nikah tarihini açıkladı. 2 Ocak 2017’de İtalya’da evlenmek için yasal başvuruyu yapan Caner Erkin Şükran Ovalı çifti ani bir kararla nikahı iptal etmişti. Caner Erkin Şükran Ovalı çiftinin nikahı neden iptal oldu tartışılırken yeni tarih belli oldu. Roma yapılacak tören için tarih yeniden belirlendi.

Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden Şükran Ovalı ve Caner Erkin Roma'daki nikah töreni için açıklamada bulundu. Yapacakları nikahı erteleyen çift yeni bir tarihte kara kıldı. Anlaşmazlıklar yaşayan Ovalı ve Erkin bir karara vardı İşte yeni evlilik tarihi..

2 Ocak 2017’de Roma'da nikah tarihi alan Caner Erkin Şükran Ovalı çiftinin nikahının iptal edildiği açıklanmıştı . Peki Caner'in nikahı neden iptal oldu?  Yaz sonunda ilan ettikleri aşklarıyla gündem olan Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den ilginç bir haber geldi. Siyah beyazlı yıldızın ettiği evlilik teklifinin ardından birlikte yaşamaya başlayan ve aileler arası tanışma faslı da gerçekleştiren ünlü çift, kimseye duyurmadan nikah için de tarih aldı. Güzel oyuncu ve Erkin, 2 Ocak 2017 günü İtalya'da bir ömür mutluluğa 'evet' diyecekti...

YENİ NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU

Düğüne katılacak davetli sayısında da anlaşmazlık yaşayan ikili, pürüzleri gideremeyince "İki ayağımız bir pabuca girmesin" diyerek nikahı iptal etti. Roma'daki nikah için uçak ve otel rezervasyonlarını da yapan Beşiktaşlı yıldız, yaşanan aksaklıklar yüzünden aşkının üzülmesine daha fazla dayanamadı. Bunun üzerine Erkin, tüm sorunları gidermek için işlemleri hızlandırdı.

Yeni yılın ilk nikahı Caner Erkin'le Ovalı'nın Roma Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikahı için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla ikili, rahat bir nefes aldı.

Herkesin imrendiği aşklarını nikah masasına taşıyacak çift, yakın çevrelerine "Hazırlıkların yetişemeceğini düşününce önce nikahı erteledik ama baktık ki işlemler hızlandı biz de yeniden istediğimiz ilk tarih olan 2 Ocak'ta karar kıldık" dedi.

CANER ERKİN ŞÜKRAN OVALI NİKAHI NEDEN İPTAL OLMUŞTU?

Şükran Ovalı ve Caner Erkin, Roma Büyükelçiliği'ndeki nikah için de tüm yasal işlemleri yaptı. Herkesten sır gibi saklanan düğünün tüm masraflarını üstlenecek olan Caner Erkin, aile ve sınırlı sayıdaki dostlarının ulaşım ve konaklama gibi detaylarını da halletti. Ancak evlilik öncesinde hemen hemen her çift gibi anlaşmazlık yaşayan Şükran Ovalı ve Erkin, fikir ayrılığına düştü. Aile bireylerinin vize işlemlerinin de 2 Ocak 2017 gününe yetişmemesi üzerine ünlü çift, düğünü ileri bir tarihe erteledi. İptal edilen düğünle ilgili çiftin yakın çevresi "Şükran Ovalı, istekleriyle Caner'i zorladı" dedikoduları yaptı. Ancak yıldız futbolcunun "Şükran, evleneceğim kadın. Düğünle ilgili de kendisinden çok beni düşünüyor" diyerek dedikodulara yanıt verdiği söyleniyor. Bu arada ikilinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre; güzel oyuncu ile Caner Erkin aşıklar şehri Roma'da evlenmekte ısrarlı.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Caner Erkin ile beraberliği sonrası ismini sık sık duyuran Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 yılında dünyaya geldi. Güzel oyuncu Şükran Ovalı aslen İzmirlidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçen Ovalı İlkokul eğitimini Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda ortaokul eğitimini Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan lise eğitimini ise Göztepe’de bitirmiştir. Daha sonra İstanbul'a yerleşen Şükran Ovalı oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi almıştır. Bir çok dizi projesinde yer alan güzel oyuncu Şükran Ovalı Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin ile gündeme gelmişti. Milli oyuncu Caner Erkin ile anlaştıkları nikah tarihi iptal olan Şükran Ovalı oyunculuk hayatına devam ediyor.

16-12/08/caner-erkin-sukran-ovali.jpg

 

CANER ERKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Şükran Ovalı ile 2 Ocak 2017'de planladıkları nikahı iptal eden Caner Erkin, 4 Ekim 1988 yılında dünyaya geldi. Aslen Edremit, Balıkesirlidir. Sol bek mevkinde forma giyen başarılı futbolcu Caner Erkin İnter'e transferinin ardından kadro şansı bulamayınca Beşiktaş'a transfer oldu.  2002 yılında Manisaspor alt yapısıyla futbol kariyerine başlayan Caner Erkin kariyeri boyunca bir çok kulüpte forma giymiştir. Galasarayda, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Caner Erkin ayrıca 93 kez milli takım forması giymiştir. Bedelsiz olarak tranfer olduğu İnter'de kadro dışı kalan Caner Erkin Beşiktaş'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer olmuştur Caner Erkin'in futbol kariyeri

2004 - 2007 yılları arasında Manisaspor takımında 43 maçta 4 gol atmıştır
2007 - 2009 yılları arasında CSKA Moskova takımında 33 maçta 1 gol atmıştır
2009 - 2010 yılları arasında Galatasaray takımında 20 maçta hiç gol atamamıştır
2010 - 2016 yılları arasında Fenerbahçe takımında 159 maçta 9 gol atmıştır
2016 yılında Inter takımında hiç forma şansı bulamamıştır

16-12/08/caner-erkin-sukran-ovali-cift-1481192983.jpg

CANER ERKİN ŞÜKRAN OVALI NİKAH NE ZAMAN? 

Birlikte yaşayan ve yeni yıla nikahlanarak girme planı yapan ünlü çift, nikah erteleme kararı aldı. Çeşitli dedikodulara yol açan nikahın iptal kararı sonrası Caner Erkin Şükran Ovalı çiftinin yakın çevresine, aralarında herhangi bir sorun olmadığı mesajı verdiği öğrenildi. Ocak ayının ilk haftasında Roma'da gerçekleşmesi beklenen nikah töreninin iptali sonrası, nikahın ileri bir tarihe ertelendiği bildirilmişti.

Herkesin imrendiği aşklarını nikah masasına taşıyacak çift, yakın çevrelerine "Hazırlıkların yetişemeceğini düşününce önce nikahı erteledik ama baktık ki işlemler hızlandı biz de yeniden istediğimiz ilk tarih olan 2 Ocak'ta karar kıldık" dedi.

 

 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN