Çin'de Talisca fırtınası devam ediyor! İşte Talisca'nın son maçta attığı müthiş gol

Çin'de Talisca fırtınası devam ediyor! İşte Talisca'nın son maçta attığı müthiş gol

Çin'e transfer olan Talisca gollerine devam ediyor. Dün oynanan Guangzhou Evergrande ile Henan Jianye arasındaki karşılaşmada müthiş bir gole imza atan Talisca, karşılaşmada bir de asist yaptı. İşte Talisca'nın son maçta attığı gol.

Anderson Talisca Çin'deki gollerine devam ediyor. Çin Süper Ligi'nin 18. hafta mücadelesinde Guangzhou Evergrande deplasmanda Henan Jianye ile karşılaştı. Talisca 29. dakikada skoru 1-0 yapan golü kaydederken Ricardo Goulart ve Lin Gao attıkları ikişer golle skoru 5-0'a taşıdı.

Bir maçı eksik Guangzhou Evergrande puanını 33 yaparak 4. sıradaki yerini korudu. Talisca ise 6. maçında 7. golünü kaydetti. Yıldız ismin bir de asisti bulunuyor.

Anderson Talisca, Çin Süper Ligi'nde forma giydiği 6 maçta 10 gol katkısı yaptı (7 gol ve 3 asist); Beşiktaş formasıyla 11 lig maçında 8 gol katkısı yapmıştı.

İŞTE TALİSCA'NIN MÜTHİŞ GOLÜ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN