Cocu'dan oyunculara uyarı 'Kabustan uyanın ayağa kalkın'

Cocu'dan oyunculara uyarı 'Kabustan uyanın ayağa kalkın'

Aldığı yenilgiyi unutturmak isteyen ve Beşiktaş derbisinde 3 puan hesapları yapan Fenerbahçe, Türkiye’ye döndükten sonra gözler Phillip Cocu’ya çevrildi.

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Fenerbahçe Dinamo Zagreb ile deplasmanda karşılaşmış ve  4-1 mağlup olmuştu. Zorlu Beşiktaş derbisi için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler Phillip Cocu'ya çevrildi

DERBİ ÖNCESİ UYARI

Hollandalı teknik direktör, futbolcularıyla toplantı gerçekleştirdi. Cocu, futbolcularına dev derbi öncesinde önemli uyarılarda bulundu.

COCU: AYAĞA KALKMALIYIZ

Kadıköy’deki derbiden 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını futbolcularına anlatan Cocu, ”Kâbustan kurtulmalısınız. Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Ayağa kalkmalıyız. Zagreb maçı bizim için geride kalmalı” ifadelerini kullandı.

KADIKÖY'DE ZORLU DERBİ

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki zorlu derbi 24 Eylül Pazartesi günü saat 21:00'de Kadıköy'de oynanacak. Karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN