Cristiano Ronaldo, İtalya’da siftah yaptı

Cristiano Ronaldo, İtalya’da siftah yaptı

Juventus Serie A’nın 4. haftasında evinde karşılaştığı Sassuolo’yu 2-1 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. 3. haftadır sessiz kalan ve bu nedenle eleştirilen Juve’nin Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.

Serie A’nın 4. haftasında Juventus, Allianz Stadı’nda Sassuolo ile mücadele etti. İlk yarı golsüz berabere sona ererken Juve, 50. dakikada Cristiano Ronaldo’nun golü ile 1-0 öne geçti. 65. dakikada tekrar sahneye çıkan Ronaldo, Emre Can’ın asisti ile farkı 2’ye çıkardı.

Maçın skorunu ise Sassuolo’dan Khouma Babacar belirledi. Babacar 90. dakikada takımının tek golünü kaydetti. Maçtan 2-1 galip ayrılan Juventus, ligde 4’te 4 yaptı. Sassuolo ise ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 7 puanda kaldı.

Ronaldo, Sassuolo karşısında attığı gollerle Serie A’da 4 hafta sonra golle tanıştı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN