Cüneyt Çakır'a dev görev!

Cüneyt Çakır'a dev görev!

Cüneyt Çakır, Dünya Kupası D Grubu'nda Arjantin ile Nijerya arasında oynanacak kritik maçı yönetecek.

D grubundan yükselme yolunda final niteliğini taşıyan maç Rusya'nın St.Petersburg şehrindeki St.Petersburg Stadyumu'nda TSİ 21.00'de başlayacak.

Bu kritik müsabakada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers olacak.

2018 Dünya Kupası'nda 15 Haziran Cuma günü Fas-İran maçında düdük çalan Cüneyt Çakır bu maçla birlikte ikinci kez Dünya Kupası'nda görev almayı başaran ilk Türk hakemi olarak tarihe geçti. 42 yaşındaki hakemimiz ayrıca Rusya-Mısır maçında da dördüncü hakem olarak görev yaptı.

2014 Dünya Kupası'nda yönettiği 3 maçla birlikte Dünya Kupası'nda toplam 5. maçına çıkacak olan Çakır böylece 163. uluslararası karşılaşmasını yönetecek.

#guındem_video#

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN