Dalga konusu olan koreografi sonrası Karabağ'dan muhteşem çalışma

Dalga konusu olan koreografi sonrası Karabağ'dan muhteşem çalışma

Karabağ, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki koreografi dikkat çekti.

Kardeş ülke Azerbaycan'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcisi Karabağ, bu akşam Chelsea ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde tribünlerdeki koreografi dikkat çekti. Fenerbahçeli taraftarların desteğiyle yapıldığı öğrenilen koreografide İngilizce sözcüklerle şu cümle yazılıydı:

EVDEN UZAKTA AMA AİT OLDUĞUN YERDE

Karabağ takımı, daha önce taraftarlarının yaptığı bir koreografi ile gündeme gelmişti. Söz konusu koreografide bir grup taraftar A4 kağıtlarıyla Qarabağ yazmıştı. Bu koreografinin bazı kişilerce alay konusu edilmesinin ardından Galatasaray taraftarının yanı sıra pek çok taraftar grubundan Karabağ'lı taraftarlara aynı koreografiyle destek gelmişti.

17-11/22/5226779.jpg

17-11/22/5226780.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN