Demba Ba’dan Gomis’e destek

Demba Ba’dan Gomis’e destek

Galatasaray’ın Fransız yıldızına yönelik ırkçı saldırıya bir tepki de Beşiktaş’ın eski santrforundan geldi. Demba Ba, “Bu çağda böyle söylemlerle karşılaşmak gerçekten üzücü. Rengimizin bir önemi yok” dedi.

Tatil için Bodrum’da bulunan Beşiktaş’ın eski santrforu Demba Ba, sosyal medya üzerinden Galatasaraylı Bafetimbi Gomis’i hedef alan ırkçı saldırıyı yorumladı. “2017-2018 yıllarında böyle söylemlerle karşılaşmak gerçekten üzüntü verici ama maalesef hala böyle insanlar var. Bizim rengimizin ne olduğu çok önemli değil” ifadelerini kullanan Senegalli golcü, “Özellikle müslüman ülkelerde toleransın daha yüksek olması gerekiyor. Önümüzdeki dönemde böyle şeylerle karşılaşmamak için çocuklarımızı iyi eğitmemiz gerekiyor” açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ'A İMZA ATABİLİRİM

Türkiye’yi sevdiğini ve bir gün geri döneceğini vurgulayan Demba Ba, kariyeri hakkında ise “Beşiktaş ile tekrar imza aşamasına geldim. Şu anda sakatlığımla ilgili herhangi bir problem yok. İyiye gidiyorum. Futbola dönmeye hazırım” değerlendirmesinde bulundu. Konakladığı otelde çok sayıda hayranına imza dağıtıp, bol bol fotoğraf çektiren tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti: “Bu sezon şampiyonluk yarışında eşit şansa sahip. Tabii ki benim tercihim Beşiktaş’ın şampiyonluğu.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN