Demirkol: Selçuk İnan'ı arkadaşları istemiyor

Demirkol: Selçuk İnan'ı arkadaşları istemiyor

NTV Spor'da Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği derbiyi değerlendiren Mehmet Demirkol Selçuk İnan ve Riekerink için flaş bir iddia ortaya attı.

Mehmet Demirkol Selçuk İnan ve Riekerink için flaş bir iddia ortaya attı. İşte o sözler...

"Riekerink sezona başladığına doğru oyun dizayn etti. Fena da gitmedi. Kaybettiği maçlarda kötü değildi. Ben Galatasaray'ın kaybettiği maçlarda bile kötü olmadığını düşünüyorum. Fenerbahçe maçına bütün omurgayı değiştirerek başladı ve sezon başındaki oyun planını tamamen değiştirdi. Yeni bir icat yapıyorsan kazanacaksın. Riekerink'in ne yapmak istediğini anlamadım. En büyük hatası Selçuk'u tanımaması.

"FUTBOLCULAR İSTEDİ DİYE KAPTANI KESİYORSA..."

Takımın kaptanını bir yedek takımda, bir as takımda denersen herkesin önünde kaptanını ezmiş olursun. Derbi öncesi olmaz. Serdar'ı zaten yönetim baskısıyla zorla oynatıyorsun. Selçuk'a neden bunu yapıyorsun. Kendini sabote ediyorsun böyle.Galatasaray'da 2 tane Selçuk İnan olsa bu takımda direkt oynar. De Jong falan futbolu bırakmış. Yönetim istedi diye adam oynatıyorsa, futbolcular istedi diye kaptanı kesiyorsa bu işi hak etmediğini düşünüyordur. Bu söylediklerim spekülasyon da değil, bilgi. Bütün muhabirlere sorabilirsiniz.

"LENS OLSAYDI 2 KERE KALENİN İÇİNE GİRERDİ"

Lens olsaydı bırak 2 gol atmayı, 2 kere kalenin içine bile girerdi. Riekerink bu anlamda çok şanslıydı. Riekerink, Galatasaray teknik direktörlüğünü hak ettiğini düşünmüyor. Türkiye'de teknik direktörlük yapmak atla deve değil ki kimler geldi kimler yaptı hepimiz biliyoruz. Dick Advocaat'ın yardımcıları bile Riekerink'ten daha iyi kariyere sahip.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN