Dick Advocaat'tan Van Persie sürprizi!

Dick Advocaat'tan Van Persie sürprizi!

Hollanda Milli Takım kadrosuna Türkiye'de forma giyen futbolcular Van Persie, Babel, Elia ve Lens dahil edildi.

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Dick Advocaat, Bulgaristan ve Fransa ile oynayacakları maçların kadrosunu açıkladı.

Sporx'in haberine göre, Dick Advocaat'ın açıkladığı geniş kadroda Türkiye'den Ryan Babel, Eljero Elia, Jeremain Lens ve Robin van Persie de yer aldı. Galatasaray'dan Nice'e transfer olan Wesley Sneijder de kadroda yer alıyor.

Robin van Persie, uzun süredir milli takıma çağrılmıyordu. Hollandalı yıldız son olarak 13 Ekim 2015 yılında Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçın kadrosunda yer alıyordu.

Hollanda Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan isimler şunlar:

Kaleci: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)

Savunma: Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt (Lazio), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha Berlin), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio)

Orta saha: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton), Wesley Sneijder (Nice), Kevin Strootman (Roma), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Forvet: Ryan Babel (Besiktaş), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lizbon), Eljero Elia (Medipol Basakşehir), Vincent Janssen (Tottenham), Jeremain Lens (Besiktaş), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN