Dünya Kupası'nda bugün hangi maçlar var? 2018 FIFA Dünya kupası maç programı! 18 Haziran

Dünya Kupası'nda bugün hangi maçlar var? 2018 FIFA Dünya kupası maç programı! 18 Haziran

Dünya Kupası'nda bugün hangi maçlar var? 2018 FIFA Dünya Kupası maçları heyecanla devam ediyor. Dün oynanan Almanya Meksika, Brezilya İsviçre maçlarının ardından bugün de İsveç Güney Kore, Belçika Panama ve Tunus İngiltere maçları oynanacak. Peki Dünya kupası maçları saat kaçta başlayacak? İşte 2018 Dünya Kupası maç programı ve detaylı bilgiler.

Dünya Kupası maçlarında bugün neler var? 2018 FIFA Dünya Kupası heyecanı sürüyor. Dün oynanan Brezilya İsviçre maçı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı. Almanya ise Meksika'ya 1-0'lık skor ile boyun eğdi. Kosta Rika'da Sırbistan'a 1-0 yenildi. Peki Dünya Kupası'nda bugün hangi maçlar oynanacak ve saat kaçta başlayacak? 2018 Dünya Kupası günlük maç programını ve tüm detayları karar.com'dan görebilirsiniz. 

DÜNYA KUPASI'NDA BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? (18 Haziran)

15.00 İsveç - Güney Kore  
18.00 Belçika - Panama  
21.00 Tunus - İngiltere  

2018 FIFA Dünya Kupası: Brezilya: 1 - İsviçre: 1

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu ilk maçında turnuvanın favorilerinden gösterilen Brezilya, İsviçre ile karşılaştı. 90 dakika, karşılıklı gollerle 1-1 berabere bitti.

Rusya’nın organize ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası’nda E Grubu ilk maçında turnuvanın favorileri arasında gösterilen Brezilya, İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. Rostov Arena’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Sambacılar, Barcelona’nın yıldız isimlerinden Coutinho’nun ceza sahası dışından attığı golle öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında hücumu daha çok düşünen İsviçre, 50. Dakikada Zuber’in golüyle eşitliği yakaladı. Shaqiri’nin kullandığı korner atışında kale sahası içinde kafayı vuran Zuber, beraberliği getiren isim oldu. Bu dakikadan sonra Neymar ve Firmino ile rakip kalede birçok pozisyon bulan Brezilya, İsviçre kalecisi Sommer’i geçemedi ve karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

2018 FIFA Dünya Kupası: Almanya: 0 - Meksika: 1

2018 FIFA Dünya Kupası F Grubu’nda Meksika, son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya’yı Lozano’nun golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Rusya’nın organize ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası’nda F Grubu ilk maçında son Dünya Kupası Şampiyonu Almanya, Moskova’nın Luzhniki Stadı’nda karşı karşıya geldi. Almanya’nın favori olarak çıktığı karşılaşmada Meksika, ortaya koyduğu hücum futboluyla alkış alırken, 35. dakikada Hirving Lozano’nun attığı golle galibiyete uzanmayı başardı. Mesut Özil’in 90 dakika forma giydiği mücadele İlkay Gündoğan süre almadı. Beşiktaş’ın eski yıldızı Mario Gomez, 79. dakikada oyuna dahil oldu ancak etkili olamadı. Meksika kalecisi Ochoa’nın yıldızlaştığı karşılaşmada Almanya, tam 7 turnuva sonra açılış maçında kaybetti. Almanya’yı ilk yarıda bulduğu golle mağlup eden Meksika, turnuvaya 3 puanla başladı.

2018 FIFA Dünya Kupası: Kosta Rika: 0 - Sırbistan: 1

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu’nda Sırbistan, Kosta Rika’yı 1-0 mağlup etti.
Rusya’nın organize ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası’nda E Grubu ilk maçında Kosta Rika ile Sırbistan, Samara Arena’da karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen ilk yarıda ekipler gol yollarında birbirlerine geçit vermedi. İkinci yarı 56. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Aleksandar Kolarov, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Sırbistan ilk maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı. Sırbistan’da Beşiktaş’tan Çin’in Guangzhou R&F Kulübü’ne transfer olan Dusko Tosic mücadelede 90 dakika forma giydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN