Eboue: Hayatımı kararttılar

Eboue: Hayatımı kararttılar

Bir dönem Galatasaray'ın da formasını terleten Eboue, "Ben AIDS değilim. Birileri benim hakkımda dedikodular çıkardı. Sağlık durumum gayet iyi. Tek amacım futbola geri dönmek" dedi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Bir dönem Galatasaray'ın da formasını terleten Eboue, KKTC’de Türk Ocağı Limasol’a transfer olmak için Ada’ya gitmiş fakat AIDS iddiası nedeniyle bu görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından ilk kez Radyospor'a konuşan Emmanuel Eboue, yaşanan süreç ve Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ı bu sezon beğendiğini dile getiren Emmanuel Eboue, "Öncelikli olarak şunu söylemek isterim ki bu sezon Galatasaray'ın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum. Galatasaray çok güzel bir futbol sergiliyor. Galatasaray'ın şu andaki futbol anlayışı tam benim istediğim futbol anlayışı" dedi.

Hafta sonunda oynanacak olan derbi hakkında da açıklamalarda bulunan Eboue, Galatasaray'ın kazanacağını belirtti:

"Derbi için bir sonuç vermek gerçekten çok zor. Aslında her oyuncu derbiyi maça çıkmadan önce soyunma odası ve koridorlarda oynuyor. Bildiğiniz gibi ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray taraftarının da beni sevdiğini biliyorum. Galatasaray'ın yeni stadyumunda önemli başarılara imza atmıştık. Derbide kalbim Galatasaray için atacak. Derbiden Galatasaray'ın galibiyetle ayrılacağına inanıyorum. Galatasaray'a dönme arzum hala devam ediyor."

ANLAYIN BENİ

Hakkında gündeme gelen AIDS iddiasıyla ilgili flaş açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki yıldız oyuncu, "Nedendir bilmiyorum, anlayamıyorum. Türkiye'de bazı insanlar bana karşı hareket ediyor. Ben bir kulüp buluyorum. Hakkımda yalan-yanlış haberler yapılıyor. Bu sebeple anlaşmam olmuyor. Hastalık konusuna gelince, Londra'daki bütün sonuçlar negatif çıktı. Anlayın beni, ben insanım. Bu tür dedikodular bana çok yara verdi. Bazı menajerlerin bunu bana bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Ben AIDS değilim. Birileri benim hakkımda dedikodular çıkardı. Sağlık durumum gayet iyi. Tek amacım futbola geri dönmek fakat bazı insanlar bu süreçte hayatımı kararttılar. Bunun sebebini halen çözemedim. Tekrar ediyorum. Ben hasta değilim. Son derece eminim kendimden" ifadelerini kullandı.

Galatasaray takımını keyifle izlediğini ifade eden Eboue, Tudor ve Gomis'e ayrı parantez açtı.

"Galatasaray çok önemli oyuncular ve çok önemli bir teknik adama sahip. Tudor çok iyi bir hoca. Gomis maçı değiştirecek bir oyuncu. Galatasaray bu sezon lige iyi konsatre oldu. Bu çok büyük bir avantaj. Mükemmel bir golcüye sahip ve birlikte oynayabilme özelliğine sahip bir takım. Gomis Galatasaray'a faydalı olabilecek bir futbolcu. Çok doğru bir transfer"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN