Emenike'den derbi öncesi taraftarları kızdıran paylaşım

Emenike'den derbi öncesi taraftarları kızdıran paylaşım

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı öncesinde oynadığı futbol ve yaşadığı sorunlarla gündemde olan isim Emmanuel Emenike derbi öncesi taraftarları kızdırdı. Dursun Özbek'e ait otelden paylaşım yapan Emenike, Sarı-Lacivertlil binlerce taraftardan eleştiri mesajı aldı.

Fenerbahçe'de oynadığı futbol ve disiplinsiz hareketlerle Fenerbahçelileri çileden çıkartan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, derbi öncesi yine taraftarları çıldırttı. Galatasaray maçı öncesi Emenike'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yine tüm şimşeklerin üzerine çekilmesine neden oldu.

BAŞKAN'IN OTELİNDEN PAYLAŞIM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in otelinden fotoğraf paylaşan ve 'Point Otel'deyim' diyen Nijeryalı oyuncuya Fenerbahçeli taraftarların büyük tepki gösterdi. 

17-04/23/screenshot_4.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN