Emre Akbaba'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Emre Akbaba'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Galatasaray Kulübü, Aytemiz Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını ve oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin avro ödeneceğini duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne 4 milyon avro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Her bir futbol sezonu için oyuncuya net 1 milyon 750 bin avro sabit transfer ücreti ödenecektir."

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN