Emre Belözoğlu canlı yayında isyan etti: Adımın geçmesi rahatsız ediyor

Emre Belözoğlu canlı yayında isyan etti: Adımın geçmesi rahatsız ediyor

Lüks araba kaçakçılık operasyonunda ifade veren Emre Belözoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TRT Spor canlı yayınına bağlanan Emre'nin sözleri şu şekilde:

Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Bir kaçakçılık operasyonunda ne müşteki ne tanık hiçbir sıfatta değil, sadece bilgime başvuruldu. Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. Galeriden bir araba alıyorsunuz, galeriye gittiğiniz zaman 3. sahibi oluyorsunuz.

ADIMIN GEÇMESİ RAHATSIZ EDİYOR

Göksel başkan bana şimdi fırçayı atacak 'Niye bağlandın' diye. 2 sene önce Fenerbahçe'den ayrıldığımda benim için de beklediğim bir durum değildi. Göksel Gümüşdağ, o süreçten sonra bana o kadar sahip çıktı ki... Artık ben Başakşehir'in futbolcusuyum. Bu sistemin içerisinde Abdullah hoca ve Göksel başkanın olduğu bir proje içerisinde olmaktan mutluyum. Göksel başkana sormadan hiçbir karar alamam. Bu tarz konuları onlara sormanız lazım. Kaçakçılık konusunda bir sporcunun isminin geçmesi bizi oldukça rahatsız ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN