Emre Mor'un menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Emre Mor'un menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin Emre Mor transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Emre'nin menajeri Muzzi Özcan yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile sıcak temas halindeyiz" dedi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez'i renklerine bağladığını açıkladı.

CNN Türk'te yer alan habere göre, son olarak Giuliano ve Roberto Soldado'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, stoper transferinde de mutlu sona ulaştı.

Simon Kjaer'i 12.5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya satan sarılacivertliler, bu boşluğu Gustavo Gomez ile doldurdu. Trabzonspor'un da ısrarla istediği Gomez için kulübü Milan'la görüşmelerde anlaşma sağlayan sarı lacivertli yönetim bordo-mavililere Giuliano'dan sonra bir transfer çalımı daha attı. Gecenin bomba transfer haberini Gianluca Di Marzio da doğruladı. İtalyan gazeteci, Gustavo Gomez'in Fenerbahçe'yle imzaladığını iddia etti.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe, Inter ile anlaşamayan Dortmundlu futbolcu Emre Mor'da sona yaklaştı. Aylardır bu transfer için uğraşan sarı-lacivertliler, futbolcunun Inter ile anlaşamamasının ardından tekrar devreye girdi. Daha önce futbolcuyla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayan sarı-lacivertli yönetim, Borussia Dortmund ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamamıştı. Yönetim son olarak Alman kulübüne sunduğu teklifi yükseltti. Yaşanan bu gelişmenin ardından iki kulübün anlaşmaya yakın olduğu ifade edildi. Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan da yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile sıcak temas halindeyiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN