Engelli sporcu el bisikleti ile Avcılar'dan Yenikapı'ya pedal çevirdi

Engelli sporcu el bisikleti ile Avcılar'dan Yenikapı'ya pedal çevirdi

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü tarafından ‘Herkes Bisiklet Sürebilir’ sloganı ile Avcılar-Yenikapı arasında bisiklet turu yapıldı. 5 yıl önce geçirdiği motor kazası sonrasından sonra 2 yıl süren zorlu çalışma döneminin ardından el bisikleti ile spora devam eden Ukraynalı sporcu Aleksandr Sasha Avdevich de katıldı.

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulubü'nün Avcılar Belediyesi ile işbirliği ile ‘Herkes Bisiklet Sürebilir’ sloganı ile düzenlediği Avcılar-Yenikapı bisiklet turu, saat 09.30’da İDO İskelesi yanından başladı.

Yaklaşık 150 bisikletlinin katıldığı etkinlikte 2011 yılında geçirdiği motosiklet kazası ardından 2 yıllık zorlu dönemi geride bıraktıktan sonra spora devam eden, el bisikleti ile Belarus, Baltık denizi kıyıları, Avrupa’nın batı noktaları, İskandinav ülkeleri ve Avrasya’da 4 bin kilometre kateden Aleksandr Sasha Avdevich de katıldı.

Belediye zabıta memurlarının eskortluk ettiği etkinlikte, Avcılar'dan Florya sahili, buradan Yenikapı'ya kadar 29 kilometrelik parkurda aralarında biri görme engelli sporcular da pedal çevirdi.

Fotoğraf, video paylaşım sitesi Ingstagram’da ‘herkesbisikletsürebilir' hastag’ı ile paylaşılan ve en çok beğenilen fotoğraf sahibine Aleksandr Sasha Avdevich'in ülkeler arası uçak yolculuklarında kendisine destek olan 'Tickets Travel Network' tarafından www.tickets.com.tr sitesinde geçerli olacak 1000 TL değerinde alışveriş çeki hediye edileceği belirtildi.








Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN