Galatasaray'ın yeni hedefi İrfan Can

Galatasaray'ın yeni hedefi İrfan Can

Galatasaray, Eskişehirspor ile tüm bağlarını koparan 24 yaşındaki Engin Bekdemir ile anlaştı. Aslan'ın yeni hedefi Gençlerbirliği forması giyen İrfan Can Kahveci.

Transferde hoca belirlenmediği için ağırdan alan Galatasaray, Eskişehirspor ile yollarını ayıran Engin Bekdemir ile her konuda anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun gelecek sezon Sarı-Kırmızılı takımda oynamayı kabul ettiği öğrenildi. Özellikle sezonun ikinci yarısında başarılı bir grafik çizen Engin'e verilecek para ise henüz belli değil.

16-05/25/cvxmp_iwoaafdji.jpg

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci Gençlerbirliği'nde forma giyyor / FOTO: Sosyal Medya

3 GOL VE 3 ASİSTLE OYNADI

Takvim'in haberine göre; transferde takımı gençleştirmeye kararlı Galatasaray yönetiminin yeni hedefi İrfan Can Kahveci. Gençlerbirliği'nin 20 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Bu sezon 3 gol, 3 asistle oynayan İrfan Can'ın kulübüyle sözleşmesi 2019'da bitiyor.

Sarı-kırmızılı yönetim Antalyaspor'la sözleşmesini uzatmayan 24 yaşındaki Emrah Başsan'la da anlaşmaya vardığını duyurmuştu. G.Saray, genç ve maliyeti düşük oyunculara yönelecek...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN