Erman Toroğlu: Galatasaray'da bazı futbolcular gitmeli

Erman Toroğlu: Galatasaray'da bazı futbolcular gitmeli

Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'ın ortaya koyduğu performans kimseyi memnun etmedi. Erman Toroğlu da, "Galatasaray'da bazı oyuncular gitmeli" yorumunu yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de Mustafa Denizli'nin yıllar sonra Galatasaray'ın başında çıktığı ilk maç sonrası basın otoriteleri köşe yazılarından eleştirilerini yaptılar.

Denizli'nin sıkıntısı kulübe (Hakan Ünsal - Hürriyet)

Mustafa Hoca şimdiden devre arası yapacağı transferleri düşünüyordur. Keza, oynanacak Beşiktaş maçı ve devre arası yapılacak transferler, ligin ikinci yarısında fikstür avantajı bulunan Galatasaray için çok kritik. Diğer bir konu, Sneijder’in ne diyeceği. Son maçlarda defansif sıkıntıları ve sistemi eleştiren Hollandalı, aynı sıkıntıların yaşandığı Kasımpaşa maçından sonra da aynı şeyleri düşünüyor mu acaba? Ya da geçen hafta kameralar karşısında kullandığı ifadeleri tekrar kullanacak mı?

DENİZLİ'DEN FUTBOLCULARA UYARI

Ne yapayım ben böyleyim (Kanat Atkaya - Hürriyet)

Galatasaray, yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçta kendisini bütün yönleriyle sergileyerek dürüst davrandı. “Ne yapayım ben böyleyim” diyerek yeni patronuna iyi huyunu da kötü huyunu da gösterdi. Dalgın, kırılgan, isteksiz, tembel, ruhunu yitirmiş, yavaş, yorgun Galatasaray’ı görmüş oldu Mustafa Denizli ilk maçında. Bununla birlikte yetenekli, “özünde iyi”, hırslı, hızlı, iştahlı Galatasaray’ın flaş çakması gibi belirip hızla yok olduğu zamanları da gördü.

Denizli yetmedi (Ercan Güven - Milliyet)

Denizli, belki futbolcuları motive etmiş ama “yenilenme” onunla sınırlı kalmış. Ne hücum organizasyonu var ne savunma. Acemi gibi Galatasaraylı futbolcular. Baskı olunca dağılıyorlar. Tabi beraberliği engelleyemediler. Zaten alternatifi az Galatasaray kadrosunda Denizli de Hamzaoğlu’nun gözdelerini silmiş, Emre’nin yerine Rodrigez, Yasin’in yerine Sinan değişikleri hiçbir derde deva olamıyor.

Chedjou-Selçuk’la olur (Mehmet Demirkol - Fanatik)

300 pasın altında kalarak Galatasaray oyunu tutamaz. Kontratak önceliğiyle sahada olsa da. Bünye bunu kabul etmez. Bu şartlarda Denizli omurgayı bir an için kurmak zorunda. Bunun yolu da savunma merkezi ve orta saha göbeğini sağlam tutmak. Ve elde bunu sağlayacak yegane hamle Chedjou’yu Selçuk’un yanına yerleştirmek.

Çok ayıp oluyor beyler (Serhat Ulueren - Vatan)

Kasımpaşa'nın bir golü verilmedi ve maçı 5-3, 6-3 kazanabilirlerdi. Hakan, Podoski, Semih biraz daha iyi oynadı. Burak gol attı ama hep yerdeydi. Rakip dokunmadan yere atlamaya bayılıyor. Merak ediyorum normal hayatında da sokakta yürürken kendini böyle olur olmadık yere bırakıyor mu?

Tok aslan ava çıkmaz (Erman Toroğlu - Sabah)

Galatasaray için şu bir gerçek; Galatasaray'da bazı futbolcular gitmeli. Bu kadroda bazı futbolcular "Papaz" durumundalar. Yani "Biz teknik heyete ve yönetime istediğimizi yaparız ve yaptırırız" düşüncesindeler. Bu her teknik adam için zor bir durumdur. Hem istediğin paraları alacaksın hem de yöneticiyi ve teknik adamı yönetmeye kalkacaksın. Fazla sürmez bunların bu durumu! Yakında ortaya çıkar. Ya çok iyi mücadele edip futbol oynayacaklar, kimse bunları gündeme getirmeyecek! Ya da bunlar kulüpten gidecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN