Fabri'den maç sonu açıklamalar

Fabri'den maç sonu açıklamalar

Fransa’daki ilk maçta büyük bir hataya imza atıp golü yediren Fabri, Vodafone Arena’da devleşti. Maç boyunca tam 9 kurtarış yapan İspanyol file bekçisi 120 dakikalık oyunda inanılmaz toplar çıkardı ancak penaltılarda yıkıldı.

Talisca’dan Atiba’ya kadar Beşiktaş’ta her futbolcu büyük alkış aldı ancak hepsinden daha fazla övgüyü hak eden bir isim vardı: Fabri. Fransa’daki ilk maçta inanılmaz bir hata yapan ve yenilgiye sebep olan İspanyol file bekçisi, Vodafone Arena’daki performansıyla kendini affettirdi, ne kadar önemli bir kaleci olduğunu herkese gösterdi. Hem 90 dakikada hem de uzatmalarda inanılmaz kurtarışlara imza atan Fabri, özellikle 112. dakikada Tolisso’nun vuruşunda neredeyse imkansızı başardı. Top kaleye giderken adeta uzayan ve meşin yuvarlağı çıkartan başarılı file bekçisi için taraftarlar dakikalarca tezahürat yaptı. Sosyal medya yıkıldı! Maçın ikinci yarısında Lyon’un yıldızı Lacazette’e iki pozisyonda engel olan Fabri, 87. dakikada ise önce Diakhaby’nin ardından Valbuena’nın vuruşunda kaleye duvar ördü.

GÖZLERİ DOLDU

Penaltılarda pek çok vuruşta doğru köşeyi bulmasına rağmen topu çıkartamayan Fabri, her şeye rağmen dün Beşiktaş’ın ayakta kalmasındaki en büyük etkendi, tam 9 kurtarışa imza atıp sadece 1 gole izin verdi. Maç sonunda gözleri dolan tecrübeli eldiveni takım arkadaşları teselli etti.

17-04/21/fabri.jpg

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Fabri, Lyon maçının ardından açıklamalarda bulundu.

20 DAKİKA BÜYÜK OYUN OYNADIK

Lyon maçının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Fabri, "20 dakika büyük oynadık, her şeyimizi verdik. Arkadaşlarım çok çalıştı. Maçı skor olarak kazandık ama penaltılar, maçın skoruna karar verdi ve turu kaybettik. Avrupa'da oynadığımız maçların tadını çıkardık, iyi de performans gösterdik. Avrupa'da başarı için oynayan bir takıma geldim. Beşiktaş'a geldiğimde büyük bir takıma geldiğimi biliyordum. Bu güzel ailenin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftara teşekkür etmek lazım. Sahada güçsüz kaldığımızda, bize güç veriyorlar. Takım arkadaşlarım olmadan ben bir hiçim. Geçen maç büyük bir hata yaptım, o maçta kaldı. Arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN