Fatih Terim hakemlere yüklendi: Yazıklar olsun!

Fatih Terim hakemlere 
yüklendi: Yazıklar olsun!

Fatih Terim, Estonya ile 1-1 berabere kaldığımız mücadelenin ardından faturayı maçın İsviçreli hakemlerine kesti.

Fatih Terim maçın ardından yaptığı açıklamada "Açıklama çok basit. Bu tip maçlarda 2 farklı öne geçmezseniz zor kazanırsınız. Golü erken bulursanız sorun yok. Ama son dakikalarda bir panik, geri çekilme kaçınılmaz. Defansı da yapmayı becerebilen bir takım değiliz. Buna rağmen tedbiri almamıza rağmen yiyoruz. 2., 5., 7. 'yi kaçıran bir takım.. Oyuncularıma da söylüyorum, çok iyi oynadık, kaçırdık ama 1-1 bitti. Hollanda yenilmiş düşünebiliyor munusuz? Olmadı, yakışmadı, iyi durmadı bizde" dedi. 

İki tane İsveçli, yazıklar olsun

Terim şöyle konuştu:

"Bu arada Burak'ın pozisyonunun ofsayt olmadığını gördüm, hiç değil. Kalecinin sarı kart gördüğü daha ilk yarıda bir maç ikinci yarıda 4 dakika uzatma değildir. Burada 10 kişi kalırlar, penaltı kazanırsınız. Çek Cumhuriyeti maçı... İki tane İsveçli, yazıklar olsun. Türk hakemlerine herkes çöküyor. UEFA bu iki arkadaş ile ilgili ne yapacak acaba? Böyle hakemler buralara az. Bu seviyelerin hakemi değil bunlar. Burada büyük takım ile küçük takım arasındaki farkı böyle maçlar belirler. Zaten bizim kantarımızda bir takım değil. Bu hakem konusunu da biraz da biz söyleyelim. Kaç tane böyle pozisyon oldu da, süzemedin de bunu vermiyorsun. İkisi de İsveçli. Söyledim hakem gözlemcisine de. İki İsveçli de canımızı yakmıştır. Bir de lehimize bir şey olsun. Bu da benim dikkat ettiğim hakemlerle ilgilidir. 3-0, 4-0 olsa hakem de kalmaz ama, olmayanı istemiyoruz." 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN