Fatih Terim'den Celil Yüksel kararı

Fatih Terim'den Celil Yüksel kararı

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçta Fatih Terim orta sahada eksik ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Keçiörenücü maçındaki performansını beğendiği Celil Yüksel'e 11'de şans verecek. Yunus Akgün ve Atalay Babacan ise Fatih hocanın diğer kozları olacak.

Galatasaray Süper Lig'in 15. haftasında yarın Türk Telekom Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılı takımda karşılaşma öncesi Donk, Ndiaye, Fernando ve Serdar cezalı, Belhanda, Sinan ve Emre Akbaba ise sakat.

CELİL'İ 11'DE OYNATACAK

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre teknik direktör Fatih Terim orta sahada yaşanan sıkıntıyı genç Celil Yüksel'e şans vererek çözmeye çalışacak. Keçiörengücü maçında forma giyen 20 yaşındaki Celil 78 dakika sahada kalmış ve performansı ile beğeni toplamıştı. Genç oyuncu ayrıca Atalay Babacan'ın attığı golde asisti yapan isim olmuştu.

YUNUS VE ATALAY SÜRPRİZİ GELEBİLİR

Keçiörengücü maçında Yunus Akgün ve Atalay Babacan'ın performansından memnun kalan Terim bu iki oyuncu da 11'de yer verebilir. Fatih hocanın en kötü ihtimalle maçın durumuna göre genç yıldız adaylarına şans vermesi bekleniyor. Hafta içi A Takımla idmanlara çıkan Gökhan Güney, Mustafa Kapı ve Abdussamed Karnuçu da kadroda yer alacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN