Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavgada yeni gelişme

Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavgada yeni gelişme

İzmir’in Çeşme İlçesi’nin turistik Alaçatı Mahallesi’nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavga gündeme oturdu. Çeşme'de Fatih Terim ile tartışan mekan sahibi Selahattin Aydoğdu konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu işletmedeki çalışanlar arasında çıkan kavga olay yarattı. Basına sızan haber sonrası Selahattin Aydoğdu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MEKANI BASTI MI?

Fatih Terim ve damatları Alaçatı'da bir işletmenin sahibiyle kavga etti. İşletme ile Fatih Terim'in damadının ortağı olduğu dükkanın arasındaki paravan yüzünden başlayan tartışmanın büyüdüğü ve kavgaya dönüştüğü ifade edildi. Galatasaray kongre üyesi ve TFF yöneticisi olan Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Yüzevler restoranın işletmecisi Emin Önal ile Fatih Terim arasında telefonda başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Emin Önal'ın Terim'i arayarak telefonda paravan konusunu çözmek istediği ancak Fatih Terim'den sert bir yanıt aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in telefon görüşmesinden sonra yanında 5-6 kişiyle birlikte mekana gittiği ve Terim'in Emin Önal'a kafa atmak istemesi sonucu kavganın çıktığı ifade edildi. Fatih Terim'in yanındakilerle işletmedeki görevliler arasında yaşanan arbede sonucu Fatih Terim'in burnunun kırıldığı iddia edildi.

"GÖRDÜĞÜM YERDE DÖVECEĞİM"

Yaşanan olay sonrası konuşan işletme sahibi Selahattin Aydoğdu şunları söyledi:

"Evet bu olay yaşandı. Bu olayda geri adım atmayacağım. Haklı olan benim. Fatih Terim'i gördüğüm yerde döveceğim. Bunu herkese söylüyorum. Erkek adam geldiği kavgadan kaçmaz."

Selahattin Aydoğdu kimdir, nerelidir?

Aslen Mardinli olan fakat ufak yaşlardan bu yana Adana'da yaşayan Selahattin Aydoğdu, 1992 yılından bu yana kebapçılık yapıyor. Adana'da açtığı ilk işletmenin ardından Türkiye'nin çeşitli yerlerinde şubeler açan Selahattin Aydoğdu, Adana Demirspor'un da bir dönem kulüp başkanlığını yaptı. Aynı zamanda Galatasaray kongre üyesi olan Selahattin Aydoğdu'nun şu anda TFF yönetiminde yedek listede olduğu da ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN