Fenerbahçe Aboubakar için devreye girdi

Fenerbahçe Aboubakar için devreye girdi

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Aboubakar'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine harekete geçti ve Porto ile görüştü.

Beşiktaş, Aboubakar'ın 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu henüz kullanmazken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı- Lacivertliler, Kamerunlu oyucunun transferi için devreye girerek Porto'ya sürpriz bir teklif yaptı. Kjaer'i ve Ozan Tufan'ı satmaya çalışan Sarı-Lacivertliler elde edeceği paranın büyük bir bölümünü Aboubakar transferine yatırmaya karar verdi.

Porto'ya "Eğer Beşiktaş 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmazsa biz Aboubakar'ı transfer etmek istiyoruz. Ancak bunun için Kjaer ve Ozan Tufan'ın satışının gerçekleşmesini bekliyoruz" mesajını iletti. Beşiktaş'ın 30 Haziran'a kadar opsiyonu kullanma hakkı olduğunu Fenerbahçe'ye ileten Porto "Eğer kullanmazlarsa Aboubakar'ı size verebiliriz" yanıtı verdi.

KJAER VE OZAN'IN PARASI TRANSFERLERE

Kjaer'i 15 milyon Euro, Ozan Tufan'ı 8 milyon Euro'ya satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler 18 milyon Euro'yu transfer bütçesi olarak kullanmayı düşünüyor. 10 milyon Euro'yu Aboubakar'ın bonservis ücreti olarak düşünen Fenerbahçe kalan paranın bir kısmını Valbuena ve Dirar'ın toplam 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedeline ayıracak. Sarı- Lacivertliler, paranın kalan diğer kısmıyla da bir kanat, bir orta saha, bir de stoper transferi yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN