Fenerbahçe aradığı golcüyü Arjantin'de buldu

Fenerbahçe aradığı golcüyü Arjantin'de buldu

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe yönetimi ciddi bir teklifle karşı karşıya kaldı.

Takvim'in haberine göre, Bonservisi Boca Juniors'ın elinde olan ve şu anda Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Arjantinli golcü Andres Juniors menajerlerin teklifi üzerine Fenerbahçe'nin radarına girdi. 1.84 boyunda ve 25 yaşında olan Arjantinli futbolcunun Boca Juniors ile olan sözleşmesi haziran ayında sona ereceği için Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirdiği taktirde bonservis ücreti ödemek zorunda kalmayacak.

SOL AYAĞINI KULLANIYOR

Bu durum UEFA ile mali anlaşması olan Fenerbahçe için önemli bir fırsat olacak. Güçlü bir fiziğe sahip olan Chavez yerden ve havadan etkili bir oyuncu.

17-03/25/golcu.jpg

Sol ayağını kullanıyor.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO

Arjantin Milli takım kurmayları tarafından izlenmesine rağmen henüz milli takıma çağrılmış değil. Chavez'in piyasadaki bonservis değeri 5 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN