Fenerbahçe Beşiktaş maçında kaos! Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe Beşiktaş maçında kaos! Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı

Ziraat Türkiye Kupası'nın 57. dakikasında saha karıştı. Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin taraftarlarla tartıştı. Bu sırada Şenol Güneş'in kafasına bir cisim geldi. Güneş başını tuttu. Beşiktaş takımı koridora girdi. Mete Kalkavan'ın verdiği karar sonucunda maç tatil edildi. Derbide başından yaralanarak hastaneye kaldırılan ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu geceyi hastanede geçireceği öğrenildi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylarda yaralanan Teknik Direktör Şenol Güneş’in doktorundan açıklama geldi. Prof. Dr. Yunus aydın, "Şu anda hayati tehlike söz konusu değildir" dedi.

Kadıköy’de saha Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı madde sonrası bir anda karıştı. Güneş bir anda yere kapaklanırken Beşiktaş kenar yönetimi çileden çıktı. Futbolculardan Mustafa Pektemek ise olayın ardından çok kızdı ve tribünden aşağıya inmesini isteyerek sahaya çağırdı.

BU GECE MÜŞAHEDE ALTINDA TUTACAĞIZ

Güneş’in doktoru  Prof. Dr. Yunus Aydın, "Yara var, arkadaşlarımız orada ilk müdahale ile dikmişler. Bizim burada çektiğimiz tomografide çok önemli bir hasar yok. Sadece sarsıntı geçirmiş, bu gece müşahede altında tutacağız. Yarın da büyük ihtimalle göndeririz. Şu anda hayati tehlike söz konusu değildir. Basit bir beyin sarsıntısı. Basit bir kafa travması olarak kabul ediyoruz. Takip edeceğiz. Şenol Hoca hem hastamdı, dostluğumuz da var. İzleyeceğiz onu. Ama şu anda hayati tehlike söz konusu değil" dedi.

 

18-04/19/23.jpg

Aykut Kocaman da Beşiktaş yedek kulübesine giderek durumu yatıştırmaya çalıştı.

18-04/19/screenshot_4.jpg

O sırada olaylar bir anda sahanın tünel çıkışıma sıçradı. Yabancı maddeyi atan taraftar tribünden aşağıya indirilirken Mustafa  Pektemek bir anda oraya koşup yumruklar savurmaya başladı.

18-04/19/9429689.jpg

İki takım kenar yönetimi ve futbolcular da olaylara dahil olunca yaşananlar sonrası hakem, ekibini alıp içeriye girdi.

18-04/19/22.jpg

18-04/19/resized_b37eb-2216_tur_picture_20180419_15188693_15188688.jpg

 

GÜNEŞ MAÇA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tünele girerken yüzüne gelen bir cisim sebebiyle yere düştü. Tecrübeli teknik adam  annesine küfredildiğini ve maça çıkmayacağını söyledi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜYOR!

18-04/19/screenshot_2.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına gelen cisimlerden dolayı 5 dikişi atıldı. A Spor'un haberine göre Güneşi tedavi için hastaneye götürülüyor.

KALKAVAN İPTAL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

18-04/19/screenshot_3.jpg

Mete Kalkavan içeri girerek yetkililerle konuştu. Tribünler nler. Küfür ettiğini Beşiktaş’ın korner kullandırılmadığını belirtti. Maçı iptal edeceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN