Fenerbahçe Kameni ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Kameni ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Kulübü, Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar transferlerinin ardından Malaga'nın 33 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, transferde bir ismi daha bitirdi. Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı lacivertliler, kaleci transferini de çözdü. 

2+1 SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Bein Sports'un haberine göre; Uzun süredir Malaga'nın tecrübeli ismi Kameni ile görüşen sarı lacivertliler, başarılı kaleci ile prensip anlaşmasına vardı. Kameni 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

35 MAÇTA 48 GOL GÖRDÜ

Kariyerine Le Havre'da başlayan ve Saint-Etienne'de forma giydikten sonra İspanya'da Espanol'a transfer olan Kameni, 8 yılın ardından Malaga'ya transfer oldu. 33 yaşındaki Kameni, bu sezon forma giydiği 35 maçta kalesinde 48 gol gördü ve 8 kez kalesini gole kapadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN