Fenerbahçe, Krasnodar maçı sonrası taraftardan Ali Koç tezahüratı

Fenerbahçe, Krasnodar maçı sonrası taraftardan Ali Koç tezahüratı

Krasnodar mücadelesinin son dakikasında ve maçın bitiminin ardından Fenerbahçeli taraftarlar ’Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon’ tezahüratları yaptı.

Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi’nin dışında kalan Fenerbahçe’de taraftarlar takımı ve yönetimi uzun süre protesto etti. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte turu geçen Krasnodar’ı alkışlayan taraftarlar, Ali Koç tezahüratları yaptı.

SÖZLÜ TARTIŞMA YAŞANDI

Maçın son bölümünde ve karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ’Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon’ tezahüratları yapılırken, kale arkasındaki taraftarlar ise ikiye bölündü. Üst tarafta bulunan taraftarlar, alt katta, yönetimi protesto eden taraftarlarla sözlü tartışmaya girdi. Maçın bitiminin ardından uzun süre stattan çıkmayan taraftarlar, yönetimi protesto etmeye devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN