Fenerbahçe Panathinaikos'u 79 - 61 yenerek Final Four'a yükseldi

Fenerbahçe Panathinaikos'u 79 - 61 yenerek Final Four'a yükseldi

THY Euroleague Play-off turu 3. maçında Panathinaikos Superfoods'u 79 - 61 yenen Fenerbahçe, seriyi 3 - 0'a getirerek Final Four'a yükseldi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off turu üçüncü maçında Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods'u 79-61 yenerek seride durumu 3-0 yaptı ve üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükseldi.

19-21 MAYIS

THY Euroleague Play-off turundaki rakibi Panathinaikos Superfoods’u deplasmanda 71-58 ve 80-75’lik skorlarla mağlup eden Fenerbahçe, Ülker Arena’da oynanan karşılaşmada da Yunan ekibini 79-61 yenerek seride durumu 3-0’a getirdi ve Final-Four’a kaldı.

Sarı-lacivertliler, bu sene İstanbul’un ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda 19-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Final-Four’da finale kalmak için ter dökecek.

OBRADOVIC AYAKTA ALKIŞLANDI

Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, maçın başlamasına 13 dakika kala sahaya girdi. Sarı lacivertli taraftarların tamamı Obra'yı ayağa kalkarak alkışladı. Obradovic de alkışlara aynı şekilde karşılık verdi. Sonrasında taraftarlar uzun süre Obradovic lehine tezahüratlarda bulundu. 

TÜRKOĞLU, ONAN VE YILDIRIM DA GELDİ

Karşılaşmayı TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO'su Ömer Onan da salonda takip etti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, takım bench'inin hemen arkasındaki yerinden mücadeleyi izledi.

1.PERİYOT 
FENERBAHÇE: 18
PANATHINAIKOS SUPERFOODS: 17

2. PERİYOT
FENERBAHÇE: 37
PANATHINAIKOS SUPERFOODS: 30

3. PERİYOT
FENERBAHÇE: 52
PANATHINAIKOS: 42

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN