Fenerbahçe, Yunan devi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti

Fenerbahçe, Yunan devi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti

Fenerbahçe, Yunan devi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti ve Dörtlü Final için büyük avantaj yakaladı.

Fenerbahçe, THY Euroleague Play-Off serisinin 2. maçında Panathinaikos'u yine Atina'da 80-75 yendi. Seride ilk maçı 71-58 kazanan ve saha avantajını eline geçiren Sarı-Lacivertliler, bu maçı da kazanarak 25 Nisan’da Ülker Arena’daki 3. maç için büyük avantaj yakaladı. 

Maçta ilk periyot 22-20 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarı sonucu da temsilcimizin 45-43 üstünlüğü ile bitti. Mücadelede 3. periyot nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Periyot sonunda temsilcimiz, rakibine 63-59 sayı üstünlüğü sağladı. Son periyotta da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, Yunan devi Panathinaikos'u 80-75 mağlup etti.

Başkent Atina'da 18 bin 310 seyirci önünde oynanan ilk maçı, ikinci yarıdaki etkili performansıyla 71-58 kazanan sarı-lacivertliler, 11 yıl sonra OAKA Arena'da galip gelen ilk Türk takımı olmuştu. Fenerbahçe'nin Dörtlü Final'e yükselmek için tek galibiyet yetecek. Serinin üçüncü (25 Nisan Salı) ve gerekirse dördüncü maçı (27 Nisan Perşembe) İstanbul'da Ülker Sports Arena'da oynanacak.

LOS’TAN HAKEMLERE AZAR

Karşılaşmanın 3. Periyotunun bitmesi ile birlikte Panathinaikos Başkanı Giannakoupolos hakemlerin yanında ayağa kalkarak uzun süre el kol hareketleri ile sert söylemlerde bulundu. Daha sonra Giannakoupolos’un babası da tribünlere kadar gelerek taraftarlarını coşturmaya çalıştı.

MEŞALELER YANDI

Karşılaşmanın başında ve ikinci periyotta kapalı salon olmasına rağmen meşaleler yandı ve karşılaşma sis bulutuna büründü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN