Fenerbahçe Zlatan Ibrahimovic'i istedi

Fenerbahçe Zlatan Ibrahimovic'i istedi

Zlatan Ibrahimovic'in yıldızı Mino Raiola, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ciddi bir teklif aldıklarını açıkladı.

PSG'yi yine başarıdan başarıya taşıyan Zlatan Ibrahimovic, yaz transfer döneminde Türkiye'den tek ciddi teklifi Fenerbahçe'den aldığı öğrenildi.

'Sezon sonu için kesin bir karar yok'

Goal'ün haberine göre La Parisien'e konuşan menajer Raiola, yaptığı açıklama Ibra'nın pek çok kulübün hedefinde olduğu yer aldı. Menajer, "İbra'yla ligler başlamadan önce Katar, Çin, ABD ve Türkiye dahil pek çok kulüp ilgilendi. Fakat o Paris'te kalmayı tercih etti, PSG'de forma giymeye devam etme kararı verdi. Sezon sonu için ise verilmiş herhangi bir kararı yok. Şu anda bir şey söylemek zor." dedi.

Raiola, Türkiye'den Galatasaray'ın da Ibra ile ilgilendiğini ancak bir teklif yapmadığını belirtirken Fenerbahçe'nin ise ciddi bir teklif yaptığını ancak Ibra'nın PSG'de kalmayı tercih ettiğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN