Fenerbahçe'de gözler Singleton'da

Fenerbahçe'de gözler Singleton'da

Uzun pozisyonuna transfer yapmak isteyen Fenerbahçe Doğuş, Euroleague’de sezon biter bitmez, transferde ilk hedefini ABD'li uzun sorvet Singleton olarak belirledi.

Sarı-Lacivertliler, Panathinaikos’la başarılı bir sezon geçiren ABD’li uzun forvet Chris Singleton’a teklifte bulundu. Transferin gözde isimlerinden biri olan Singleton’ın, Fenerbahçe Doğuş’un yanı sıra CSKA Moskova ve Barcelona’nın da gündeminde olduğu belirtildi.

18-06/19/2021350_d474b0f002514807cd378636c890455d.jpg
Chris Singleton(solda)

Thompson’la büyük olasılıkla yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz döneminde de 29 yaşında ve 2.04 boyundaki yıldız oyuncunun transferi için nabız yoklamış ancak Thompson’da karar kılmıştı.

CSKA VE BARCELONA DEVREDE

Transferin gözde isimlerinden biri olan Singleton’ın, Fenerbahçe Doğuş’un yanı sıra CSKA Moskova ve Barcelona’nın da gündeminde olduğu belirtildi.

Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren Singleton’a Yunan kulübünün de son bir teklif sunacağı ifade edildi. ABD’li basketbolcu, hızla yayılan transfer dedikoduları üzerine Twitter hesabından “Ben serbest bir oyuncuyum” paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN