Fenerbahçe'de hedef Aboubakar

Fenerbahçe'de hedef Aboubakar

Lige flaş transferle giren Fenerbahçe, Soldado’nun ardından kadrosuna geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Porto’nun Kamerunlu golcüsü Aboubakar'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Son olarak orta sahaya Giuliano’yu alan Fenerbahçe, Soldado’nun ardından kadrosuna bir forvet daha almak için düğmeye bastı. Hedefteki isim, geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Porto’nun Kamerunlu golcüsü Aboubakar...

Fanatik'ye yer alan habere göre, yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluk, Avrupa’da ise büyük başarılar hedefleyen Fenerbahçe, Zenit’ten kadrosuna kattığı Giuliano’nun ardından bir flaş transferi daha bitirmek için harekete geçti.

Sarı-Lacivertliler, Roberto Soldado’nun ardından forvet hattını güçlendirmek adına rotayı Vincent Aboubakar’a çevirdi. Geçen sezonu Porto’dan kiralık olarak Beşiktaş’ta geçiren Aboubakar için Portekiz ekibinin yöneticileriyle masaya oturuldu.

VAN PERSİE GÖNDERİLİYOR

Takıma geldiğinden beri bir türlü beklentileri karşılayamayan ve sık sık sakatlık sorunları yaşayan Robin van Persie’yi elden çıkartmak isteyen Kanarya, Hollandalı futbolcuyu bir an önce ona talip olan Feyenoord’a satmak istiyor. 25 yaşındaki Aboubakar’ın, kulüplerin anlaşması halinde yeniden Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı öğrenilirken Fener'de, önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenen bu transfer için kaynak yaratmak için harekete geçmiş durumda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN