Fenerbahçe'de Lens defteri kapanıyor

Fenerbahçe'de Lens defteri kapanıyor

Fenerbahçe Nabil Dirar transferine noktayı koyduktan sonra bir daha Hollandalı yıldız Lens ile temas kurmama kararı aldı.

Lens'in istediği yüksek maaş önerisini kabul etmeyen ve kendi teklifini sunan sarı lacivertliler cevap için beklemeye geçerlerken, önerinin kabul edilmemesi durumunda görüşmelere devam etmeyeceklerini Hollandalı oyuncunun menajerine bildirdikleri öğrenildi.

Bein Sports'da yer alan haberde, geride bıraktığımız sezon Lens'in görev yaptığı sağ açık pozisyonu için Nabil Dirar ve Kulübü Monaco ile anlaşan Fenerbahçe Yönetimi resmi imzayı bugün evrak prosedürlerinin tamamlanmasının ardından atacaklar.

TRANSFER ÇÖZÜM AŞAMASINDA

Sol açık için de arayış içerisinde olan Sarı Lacivertli yönetimin Arjantinli bir oyuncu ile görüştükleri ve bu transferin de çözüm aşamasında olduğu gelen haberler arasında.

Kaleci konusunda Arsenal'i Ospina'yı kiralık olarak kadroya katma konusunda ikna edemeyen sarı lacivertliler rota Kameni'ye dönmüş durumda. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN