Fenerbahçe'de Moussa Sow'un lisansında son dakika gelişmesi

Fenerbahçe'de Moussa Sow'un lisansında son dakika gelişmesi

Fenerbahçe'nin Al Ahli Kulübü'nden kiraladığı Moussa Sow'un adı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde görünmüyordu. Fenerbahçe'nin son dakika adımıyla bu sorun çözüldü ve listeye eklendi.

Fenerbahçe, geçen yıl 16 milyon Euro'ya Al Ahli Kulübü'ne sattığı Moussa Sow'u 1 yıllığına kiralık olarak yeniden renklerine bağladı.

SOW BİLMECESİ

Türkiye'de transfer dönemi dün gece 00.00 itibariyle sona erdi. Transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sitesindeki Fenerbahçe'nin takım kadrosu bölümünde Moussa Sow'un adı yer almıyordu. Dün gerçekleşen transferlerin hepsi kayıtlarda yer alırken Sow'un olmayışı sarı lacivertli taraftarlar arasında endişeye neden oldu. Twitter ve Facebook'ta bu konuyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

Bugün son dakika gelişmesiyle Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow'un lisansı TFF'de çıktı ve listeye eklendi.

16-09/01/screenshot_1-1472720332.jpg

Moussa Sow'un sözleşme detayları TFF sitesine de eklendi. / FOTOĞRAF: TFF

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN