Fenerbahçe’de ‘Öğrenci Tribünü’ kombine satışları başladı! Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe’de ‘Öğrenci Tribünü’ kombine satışları başladı! Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe’de yeni sezon için uygulamaya konulan ‘Öğrenci Tribünü’ kombine satışları başladı.

Fenerbahçe’de yeni sezon için uygulamaya konulan ‘Öğrenci Tribünü’ kombine satışları başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 sezonunda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Migros Alt Tribünü’nde özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü kombine kartlarının satışı başladı.

Taraftarlar, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi kombine merkezinde bir gün öncesinden sıraya girdi. Sabah saatlerinden itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne gelerek kombine başvurusunda bulunan taraftarlar, kombine kartlara gösterilen ilgiden dolayı stadın çevresinde kuyruklar oluşturdu.

ALİ KOÇ, KOMBİNE ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Öğrenci Tribünü'nden kombine almak için dün geceden stadın önünde beklemeye başlayan  sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.  Bugün sabah saatlerinde satışa çıkan kombineler için dün geceden itibaren stat önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar kart başvurularını yapmaya başladı. Kombine Kart Merkezi'ni ziyaret eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Koç, kombine kart almak için stada gelen taraftarlarla yakından ilgilenirken, öğrencilere sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

ALİ KOÇ: "GENÇLİK TRİBÜNÜ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR"

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Tüyler diken diken. Dün gece 600 kişi geldiler, sıraya girdiler. Hazırlıklı, kumanyayla gelmişler. Verdiğimiz sözü tutmuş olmanın memnuniyeti içerisindeyim. Çünkü ben ve yönetimim için bu gençlik tribünü büyük önem arz ediyor. Örnek bir tribün olmasını istiyorum. Centilmenlik çerçevesinde sonuna kadar kulübünü destekleyen, küfürden arınmış, önce tüm Fenerbahçelilere, sonra tüm takım taraftarlarına örnek olacak bir tribün olacağına inanıyorum. Kombineler yarı fiyatla çıktı, çok ilgi alaka var. Gençler pırıl pırıl. Heyecanlılar. Onlar bizim beklentilerimizi karşıladılar, inşallah biz de onların beklentilerini karşılayabiliriz. Güzel günler yolda" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre’nin Lozan kentinde kamp yapan Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla noktalandı. Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN