Fenerbahçe'de yılın transfer bombası

Fenerbahçe'de yılın transfer bombası

Fenerbahçe'nin bomba bir transferi daha bitirmek üzere olduğu iddia edildi. İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe, Dani Alves'le 1+1 yıllığına anlaştı.

Hollanda basını Juventus'la yollarını ayıran Dani Alves'in Fenerbahçe'ye transfer olacağını iddia etti. Bonservisi olmayan oyuncu için Ali Yıldırım'ın harekete geçtiği ve Van der Wiel'in yerine yıldız futbolcunun getirileceği öne sürüldü.

SÖZLEŞMEYİ KABUL ETMEMİŞTİ

Dani Alves için kontratın hazırlandığı belirtilirken sözleşmenin 1 yıllık olacağı 1 yıl da opsiyon ekleneceği belirtildi. Dani Alves, Juventus'tan gelen 2+1 yıllık teklifi kabul etmemiş ve takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Dani Alves'le Manchester City de yakından ilgileniyor.

Bu arada Dani Alves'un şu an Boluspor'da oynayan eski Fenerbahçeli Andre Santos'la birlikte ortak futbolcu menajerliği için ofis kuracağı iddiası ESPN'de yayınlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN