Fenerbahçe'den Cristian Ramirez açıklaması! Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe'den Cristian Ramirez açıklaması! Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe, Cristian Ramirez'in transferi konusundaki iddiaların ardından açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaları ve detayları sayfamızda sizlerle paylşaıyoruz.

Fenerbahçe, Rus temsilcisi Krasnodar'ın sol beki Cristian Ramirez'in transferinin gündemde olmadığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki Ekvadorlu futbolcunun transferinin gündemde olmadığı belirtilerek, "Son dönemde basında yer alan Cristian Ramirez’in kulübümüze transferiyle ilgili haberler doğru değildir.İlgili oyuncuya dair herhangi bir transfer planlamamız ve çalışmamız hiçbir zaman olmamıştır." denildi.

Ramirez, dün sosyal medya hesabından İstanbul'a geldiğini duyurmuştu.

FENERBAHÇE'DE GİULİANO, SUUDİ ARABİSTAN YOLCUSU

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Giuliano'nun transferi için Suudi Arabistan'nın El Nassr takımıyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü El Nassr'a transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Geçen sezonun başında Rusya'nın Zenit takımından transfer edilen Giuliano, Fenerbahçe formasıyla 31 lig maçında 15 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, fileleri bir kez havalandırdı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı-lacivertli takımda 4 de Avrupa kupası maçı oynadı.

FENERBAHÇE ANTRENMANLARA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.
Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de, çalışmalar 1 günlük iznin ardından başladı. Teknik Direktör Phllip Cocu yönetiminde, Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, saat 10.30’da başladı. Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinde ilk 11’de görev alan futbolcular, yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, kısa mesafede pas organizasyonları yaptı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla birlikte tamamlandı. Fenerbahçe, Göztepe hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile birlikte devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN