Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Mahsun Çapkan kimdir?

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Mahsun Çapkan kimdir?

Fenerbahçeli Mahsun Çapkan kimdir? Genç oyuncunun hayatı hakkındaki detaylar futbol severler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Haberimizde 'Mahsun Çapkan kimdir?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçında ilk kez görev alacak olan Mahsun Çapkan ismi dikkatleri çekti. İşte genç oyuncunun hayatı hakkındaki ayrıntılar...

Fenerbahçeli Mahsun Çapkan kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde. Genç oyuncunun hayatı hakkındaki detaylar spor severler tarafından araştırılıyor. İşte Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçında ilk kez görev alacak olan Mahsun Çapkan'ın hayatı hakkındaki tüm ayrıntılar ve son dakika haberleri...

FENERBAHÇELİ MAHSUN ÇAPKAN KİMDİR? 

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Mahsun Çapkan dikkatleri çekiyor.  Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçında ilk kez görev alacak olan Mahsun Çapkan'ın hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Mahsun Çapkan kimdir?

18-12/14/fenerbahceli-mahsun-capkan.jpg

Mahsun Çapkan 8 Ekim 1999 İstanbul doğumlu. 19 yaşındaki Mahsun, 1.69 boyunda ve orta sahada görev yapıyor. Mahsun Çapkan 2014 yılından itibaren Fenerbahçe’nin alt yapısında forma giyiyor. Fenerbahçe’nin U16, U17, U19 ve U21 kategorilerinde forma giyen Mahsun Çapkan’ın Fenerbahçe ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sezon başı sısa sürede teknik direktör Phillip Cocu’nun beğenisini kazanan 18 yaşındaki kanat oyuncusu, idmanlarda da şov yapıyordu. Bir antrenmanda 4 gol birden atan genç futbolcunun ailesiyle konuşan Cocu, “Mahsun’dan beklentimiz çok büyük. Gelişimini birlikte takip edelim” demişti.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER LİSTESİ

Fenerbahçe'den transfer haberlerine göre Phillip Cocu'nun sözleşmesinin feshinin ardından Ersun Yanal resmen duyuruldu Yanal'ın 4 transfer istediği belirtiliyor. Kadro dışı bırakılan isimler şartlı olarak affedilecek. Burak Yılmaz ismi gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe kulübü Phillip Cocu'yla yollarını ayırmasının ardından Ersun Yanal'ı da resmen duyurdu. 

Fenerbahçe'de teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaşmaya varılmasının ardından sportif direktör Damien Comolli'nin görevi değişiyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de sportif direktörlük konumunda bulunan Damien Comolli, yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişiyle sadece transfer görüşmelerini yürütecek. Başkan Ali Koç'tan transfer planlamasının kendisine bırakılmasını isteyen Ersun Yanal, şartları kabul edilince Comolli ile çalışmayı kabul etti. Bundan sonra Comolli'nin Yanal'ın belirlediği isimler dahilinde transfer çalışmalarını yürütecek.

18-12/14/fenerbahce-ersun-yanal.jpg

ERSUN YANAL'IN İSTEDİĞİ İSİMLER

Ersun Yanal, yönetimden ilk olarak Emre Belözoğlu’nun alınmasını ve 4 transfer haberleri">transfer yapılmasını istedi. 

Yanal'ın ayrıca hücum gücü yüksek bir bek, hareketli bir santrfor ve skora katkı yapan kanat oyuncusu alınmasını talep ettiği öğrenildi. Başarılı hoca, kadro dışı bırakılan Dirar, Volkan Demirel, Aatif ve Ozan Tufan için de "Hemen affedilsin" dedi.

Genç, dinamik ve skorer bir takım hedefleyen Ersun Yanal'ın alınmasını istediği bir diğer isim ise Christian Fassnacht. Young Boys forması giyen sağ kanat oyuncusunun da şartlar uygun olursa transfer haberleri" transfer edilmesini istedi. 

EMRE BELÖZOĞLU HAZİR İDDİASI

Fotomaç’ın haberine göre, Ersun Yanal’ın devre arasında transfer edilmesini istediği Emre Belözoğlu hazır kıta!.. 38 yaşındaki futbolcunun, bu kötü dönemde Fenerbahçe’ye dönerek takıma katkı vermek istediği öğrenildi. Ancak Başakşehir yönetimi ve Abdullah Avcı’nın bu konuda nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Emre Belözoğlu bu sezonun sonunda aktif futbolculuk kariyerine son noktayı koyacak.

BURAK YILMAZ'I İSTİYOR

Ersun Yanal'ın Trabzonspor'dan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı istediği iddia edildi. Bordo mavili kulüpte kadro dışı kalan tecrübeli golcü, geçtiğimiz günlerde TFF'ye başvurarak alacakları karşılığında sözleşmesinin feshini istedi.

SOL BEKE LODİ TALEBİ

Fenerbahçe'de devre arası yapılacak transfer operasyonu öncesi isimler netleşmeye başladı. Sarı-Lacivertli kulübün, Brezilya Ligi'nde Atletico Paranaense formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki sol bek Renan Lodi'yi takip ettiği öğrenildi.

FENERBAHÇE'YE PARAGUAYLI GOLCÜ

Fenerbahçe, La Liga ekiplerinden Real Betis’te forma giyen golcü oyuncu Antonio Sanabria için girişimlere başladığı iddia edildi.  Islam Slimani ve Frey’den beklenen performansı göremeyen Fenerbahçe yönetimi, yeni golcü için harekete geçti. İspanya’nın günlük spor gazetelerinden Estadio Deportivo’da yer alan habere göre sarı-lacivertli ekip, 2016-17 sezonunda 7.5 milyon Euro’ya Roma’dan, Betis’e transfer olan Paraguaylı golcü için teklif yaptı.

FENERBAHÇE'DE FABREGAS İDDİASI 

Milan'la anlaştığı belirtilen Fabregas için yeniden Fenerbahçe iddiası ortaya atıldı. Ancak oyuncunun Serie A deviyle söz kestiği biliniyor.

FENERBAHÇE TOLGA C.ĞERCİ İLE YOLLARI MI AYIRIYOR? 

Sakatlığı sebebiyle ilk yarı forma giyemeyen Tolga Cigerci'nin sahalara dönmesi beklenenden uzun süreceği ortaya çıktı. Bu nedenle yönetim, bu futbolcu ile yolları ayırıp listeye yeni bir isim yazmayı planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN