Fenerbahçe'nin transfer planına terör engeli

Fenerbahçe'nin transfer planına terör engeli

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklarını ve bu sırada sarı-lacivertli yetkililerle transfer görüşmesinde de bulunacaklarını söyledi.

Sarı-lacivertlilerin, Lyon'dan bazı oyuncuları izlediğini belirten Aulas, "16 Temmuz'da Süper Lig'i 2. sırada bitiren Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacağız. Bizim oyuncularımızdan bazılarının transferini düşünüyorlar, bizi İstanbul'a çağırdılar" demişti.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLA İLGİLİ SIKINTI VAR

İstanbul'daki terör olayına da değinen Başkan, "İstanbul'daki olaylar, Fenerbahçe ile 16 Temmuz'da İstanbul'da oynayacağımız özel maçla ilgili kendimize bazı sorular sormamızı gerektiriyor" sözlerini kullandı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Lyon'dan hangi futbolculara talip olduğu konusunda bilgi vermekten kaçınan Aulas, görüşme yapacaklarını ise itiraf etti.

FENERBAHÇE'NİN HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

03.07.2016 Fenerbahçe v Gostaresh
06.07.2016 Fenerbahçe v CSMS Iaşi
09.07.2016 Fenerbahçe v Voluntari
13.07.2016 Fenerbahçe v Panathinaikos
16.07.2016 Fenerbahçe v Lyon
19.07.2016 Sparta Prag v Fenerbahçe

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN