Fenerbahçe'nin yarını bugünü aratır: Lokomotif arızalı makinist yaşlı

Fenerbahçe'nin yarını bugünü aratır: Lokomotif arızalı makinist yaşlı

Fenerbahçe ligde Beşiktaş’ın 10 puan gerisinde, Avrupa’ya ise veda etti... Artık tek hedef Türkiye Kupası... Karar için Kanarya'yı yorumlayan otoriteler ise pek umutlu değil...

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde zayıf Krasnodar’a elenmesinin yankıları sürüyor... Taraftarın yönetimi istifaya davet etmesi ve 19 yıllık Aziz Yıldırım başkanlığında tribünlerde ilk kez ‘Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon’ tezahüratlarnın yükselmesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Ligde de lider Beşiktaş’ın 10 puan gerisinde yer alan Kanarya, bundan sonra büyük ihtimalle sadece başkan Yıldırım'ın önemsemediği Türkiye Kupası için mücadele edecek... Camia için can sıkan bu gelişmelerin sonucunda gözler teknik direktör Advocaat ve yönetime çevrildi. Kulübü yakından tanıyan eski başkan Ali Şen, Krasnodar yenilgisini ‘İçler acısı’ olarak yorumladı. Eski yönetici Hulusi Belgü, Advocaat’ın geleceğini kupaya bağladı. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Semih Yuvakuran taraftarları eleştirirken, gazeteci Altan Tanırukulu ise karamsar olmadığını ifade etti.

KANARYA UMUT VERMİYOR!

HULUSİ BELGÜ: KUPA ADVOCAAT'IN GELECEĞİ?

Ben Advocaat’ın iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Maç sonu sözleri ise yönetime. Elindeki futbolcuların yetersiz olduğunu söylüyor. Yönetimin ciddiye alması lazım. Başarısızlık hepimizi üzüyor ama gelecek daha çok korkutuyor. Ali Koç’un görevi teslim alması uzadıkça problemler daha da büyüyor. Başkanın istifa edeceğini zannetmiyorum Yargıtay’dan ne karar çıkarsa çıksın. Fenerbahçe’nin elinde Aziz beyin hiç beğenmediği Türkiye Kupası kaldı. Kupa performansı da Advocaat’ın geleceğini şekillendirecek.

SEMİH YUVAKURAN: EN BÜYÜK PAY TARAFTARIN

Başka bir hocanın geldiğini farzedelim o alışana kadar sezon bitecek. Advocaat’la sezon sonuna kadar devam edilmesini doğru buluyorum. Krasnodar maçında takımın kazanma arzusunu göremedim. İlk 5 dakika golü yiyene kadar çöktü, daha da ateşlenmesi lazımken. Elenmeyecek bir takım değildi ama küçümsenmeyecek de bir takım değildi. ‘Ali Koç Başkan’ tezahüratlarının zamanlaması yanlış. Fenerbahçe seyircisi çok değişti, takım kötüyken sahneye çıkardı ve futbolcuları ateşlerdi. Elenmede büyük taraftarın.

ALTAN TANRIKULU: ACILARDAN GÜZELLİKLER DOĞAR

Yargıtay kararı sonrası Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın gelecekle ilgili önemli bir adım atacağını biliyorum. Bu yüzden şu anki tabloya daha soğukkanlı bakıyorum. Bundan sonra her adım Fenerbahçe'ye yakışan şekilde atılmalı. Fenerbahçe’de lokomotif futboldur. Tüm vagonlar işini iyi yapıyorken lokomotif arızalı. Makinist zaten 69 yaşında. Radikal kararların alınacağı bir sezon sonu bizi bekliyor. Bu kararları Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu alacak hep birlikte göreceğiz. Acılardan güzellikler doğar. Gelecek adına karamsar değilim.

ALİ ŞEN: SUÇLU YÖNETİM, OYUNCU VE HOCA

Radyospor’a konuşan Fenerbahçe’nin eski başkan Ali Şen, “Aynı teknik adam seri galibiyetler yakaladı. Aynı kadroydu, yine aynı kadro seri galibiyetler yakaladı ve son olarak 8-9 yıllık bir takıma elendi. Burada suçlu yönetim, oyuncu ve teknik adamdır” dedi. Fenerbahçe’nin 10 puan geride kalması ve Krasnodar’a elenmesini içler acısı olarak gören Ali Şen şöyle devam etti: “Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın rızasıyla ve desteğiyle başkan olsun. Hoca olarak Yılmaz Vural takımı alsın bu noktada şampiyon yapsın.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN