Feyyaz Uçar gitti, Yusuf şimşek geldi | Spor haberleri

Feyyaz Uçar gitti, Yusuf şimşek geldi | Spor haberleri

TFF 1’inci Ligi takımı Bandırmaspor'un teknik direktörlüğüne istifa eden Feyyaz Uçar’ın yerine Yusuf Şimşek getirildi.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, pazar günü Balıkesirspor’a 5-0 mağlup olarak kötü bir hafta sonu geçirdiklerini belirtti, 'Maçtan sonra Feyyaz Uçar istifasını verdi. Dün akşam üzeri Yusuf Şimşek’le görüşmelerimizi tamamladık, kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda yeni teknik direktörümzle iyi sonuçlar gelecek' dedi.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

"Bu güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bugünden itibaren beyaz bir sayfa açtık. Ekibim ve taraftarımızla birlik olup güzel günler göreceğiz. Ben bu ligi tanıyorum Rize’de Mustafa Denizli ile şampiyonluk yaşadık. Antalya’da tek başıma şampiyonluk yaşadım. Oyuncuları da rakipleri de tanıyorum. Buradaki sıkıntının ufak olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum. Küsmüş olan taraftarımıza çağrı yapıyoruz. Cumartesi günü milat olsun, güzel günlerin başlangıcı olsun" diye konuştu.

17-02/21/imsek.jpg

Feyyaz Uçar’ın istifası konusunda konuşan Bandırmaspor Genel Kaptanı Kayhan İpek "Bizi üzen taraftarımızın bize verdiği desteğin karşılığını verememek oldu. Perşembe akşamı gittiğimde 2 oyuncu ve yardımcı antrenörün tesislerde olmadığını tespit ettik. Hocaya anlattık yardımcılar birbirleriyle konuşmuyorlardı. Bizde bu sorunu Feyyaz hocaya illettik. Bandırma’ya kötü şeyler yaşatmamak için sustuk" dedi.

Yusuf Şimşek’in teknik ekibi şu isimlerden oluştu; Ali Postacı, Gökhan Kılavuz, Erhan Namlı, Şaban Özdeş, Kaleci Antrenörü Aydın Gencer.

BALIKESİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN