Fransa'da şampiyon yine Nadal

Fransa'da şampiyon yine Nadal

Fransa Açık finalinde Dominic Thiem'i 6-4, 6-3 ve 6-2'lik setlerle 3-0 mağlup eden Rafael Nadal, 11. Roland Garros zaferini elde etti.

Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) tek erkeklerde şampiyon Rafael Nadal oldu. İspanyol tenisçi, finalde Avusturyalı Dominic Thiem'i 3-0 yenerek bu turnuvadaki 11'inci zaferine ulaştı.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası olan Fransa Açık'ın 15'inci ve son gününde dünya 1 numarası Nadal ile 7 numaralı seribaşı Thiem finalde karşılaştı.

İlk sette Thiem'e karşı üstünlük kurmakta zorlanmayan Nadal, seti 6-4 kazandı.

İkinci sete rakibinin servisini kırarak başlayan Nadal, bu seti de 6-3 kazanarak setlerde durumu 2-0'a getirdi. Oyun içerisinde parmağından yaşadığı sakatlığa rağmen üçüncü sette de rakibine üstünlüğü bırakmayan 32 yaşındaki raket, seti 6-2 aldı ve rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

FRANSA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN