Fransız basını duyurdu! Galatasaray'da Samir Nasri bombası

Fransız basını duyurdu! Galatasaray'da Samir Nasri bombası

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Samir Nasri için teklif yaptığını, en kuvvetli adayın sarı kırmızılılar olduğunu öne sürdü.

Galatasaray için Belhanda'nın adı anılırken, Fransa'dan sürpriz bir Samir Nasri iddiası geldi.

L'Equipe'te yer alan haberde; Galatasaray ve Beşiktaş'ın Samir Nasri'yi transfer etmek istediği, en istekli kulübün sarı kırmızılılar olduğu ve ayrıca en yüksek teklifin de yine Galatasaray'dan geldiği belirtildi. İddiaya göre, Galatasaray, Samir Nasri'ye 3 yıllık kontrat teklifi sundu.

BONSERVİSİNİ DÜŞÜK TUTACAK

Manchester City'nin, kulüpten alacağı maaşı düşünerek Samir Nasri'nin bonservisini çok düşük tutacağı ve bu transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanabileceği belirtildi.

Haberin detaylarında; AC Milan, Shanghai Shenhua ve Olimpik Marsilya iddialarının ise asılsız olduğu ve bu kulüplerden Samir Nasri'ye giden bir teklif olmadığı yazıldı.

Öte yandan, Galatasaray'ın Samir Nasri dışında Gael Clichy ve Bafetimbi Gomis için de halen en güçlü aday durumunda olduğu vurgusu yapıldı.


 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN