Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları açıklandı: Dev derbinin bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları açıklandı: Dev derbinin bilet fiyatları ne kadar?

Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları açıklandı. Süper Lig'in 28. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları kamuoyuna duyuruldu. Dev derbiyi tribünlerden izlemek isteyen taraftarlar 'Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilet fiyatları ne kadar?' sorusunun cevabını arıyor. Ayrıntılar ve bilet fiyatı listesi haberimizde.

Dev derbinin bilet fiyatları açıklandı, taraftarların 'Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilet fiyatları ne kadar?' sorusu cevabını buldu. Referandum oylaması sebebiyle bir hafta ertelenen lig maçları, 28. haftasında ezeli rekabete tanıklık edecek. Galatsaray Fenerbahçe bilet fiyatları ve 23 Nisan 2017 Pazar akşamına dair tüm detaylar haberimizde.

GALATASARAY FENERBAHÇE BİLET FİYATLARI

Galatasaray, Fenerbahçeyi konuk ediyor. Bilet fiyatları açıklandı. 23 Nisan 2017 Pazar akşamı oynanacak dev derbi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Karşılaşmayı trübünlerden izlemek isteyen taraftarlar için Galatsaray Fenerbahçe derbisi bilet fiyatları listesini derledik.

Derbinin bilet fiyatları şu şekilde:

Kategori 1 VİP Yemekli: 515 TL

Kategori 2 Yemekli Stadyum Restoranı : 515 TL

Kategori 3 VİP yemeksiz: 415TL

Kategori 4: 365 TL

Kategori 5: 290 TL

Kategori 6: 215 TL

Kategori 7: 162 TL

Kategori 8: 135 TL

Kategori 9: 107 TL

Çocuk tribünü: 107 TL

Türkiye Futbol Federasyonu, 28. haftada oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hangi gün ve saatte oynanacağını belirledi. Buna göre, dev derbi 23 Nisan Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması” nedeniyle aynı hafta sonu liglerde müsabakalara ara verilmişti.

FENERBAHÇE'DE DERBİ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 23 Nisan Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile derbide karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

17-04/17/1462479_4d60cff12728d96af260356dd9d3beb9.jpg

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşuyla başladığı belirtildi. Futbolcuların, iki gruba ayrılarak pas organizasyonlarıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladığı ifade edildi.

Bu arada, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü üyelerinin, antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldikleri, Dick Advocaat ile kaleci Volkan Demirel'e çiçek ve plaket takdim ettikleri aktarıldı.

Fenerbahçe, derbinin hazırlıklarını iki günlük aradan sonra 17 Nisan Pazartesi günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HAZIRLIK MAÇINDA ÜMRANİYESPOR'U 4-2 MAĞLUP ETTİ

Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-2 kazandı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maça hızlı başlayan sarı-lacivertli takım, 26. dakikada Oleksandr Karavaiev, 37. dakikada Salih Uçan ve 41. dakikada Miroslav Stoch'un attığı gollerle soyunma odasına 3-0 önde gitti.

Ümraniyespor 47. dakikada Samet Asatekin ile ilk golünü bulurken, 75. dakikada Bahadır Taşdelen'in topu ağlara yollayarak farkı 1'e indirdi. (3-2) 90. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Stoch fileleri havalandırarak skoru tayin etti. (4-2)

Sarı-lacivertliler, 23 Nisan pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ASIL HEDİYE DERVİ ZAFERİ OLACAK

39 yaşına basan G.Saray’ın teknik patronu, kendisini tebrik eden yakın çevresine, asıl kutlamayı derbide F.Bahçe’yi yendikten sonra yapacağını söyledi  

Galatasaray Kulübü, Florya’daki geleceği net olmayan genç hocaya resmi siteden ‘mutlu yıllar’ dileğinde bulundu. Dün futbolcular günü dinlenerek geçirirken, Teknik Direktör Igor Tudor çalışmalara devam etti. Galatasaray ve kendi kariyeri için büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertli takımı didik didik eden ve kendi takımını üzerinde analizlerde bulunan Igor Tudor özellikle 4 karşılaşmanın üstünde çok duruyor.

Igor Tudor, en çok ilk yarıdaki Fenerbahçe-Galatasaray maçını, Fenerbahçe’nin kupada Beşiktaş ile oynadığı mücadeleyi, TT Arena’daki Galatasaray -Beşiktaş karşılaşmasını ve geçen haftaki Başakşehir maçını inceliyor. Süper Lig’de bu sezon beklentilerin çok altında kalsa da büyük ve kritik maçlarda iyi bir performans gösteren Fenerbahçe’nin sırrını çözmeye çalışan Hırvat hoca, kendi takımının zayıf noktalarını da en iyi şekilde tespit edip, planlarını netleştiriyor. Birinci sıraya savunma kurgusunu koyan Tudor, geçen haftanın eleştirilen ismi Semih’i kızağa çekmeyi düşünüyor.

Galatasaray’ın 2013 yılında 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyerek Lille’den kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou’nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı kulüp, Kamerunlu futbolcuyla sözleşme yenilemeyecek.

Özellikle bu sezon kulüp içinde çalkantılı dönemler yaşanmasına sebep olan, kadro dışı bırakılıp sonrasında affedilen Chedjou, mutlu başladığı Galatasaray kariyerini mutlu tamamlamayı hedefliyor.

Bu sezon yaşanan kötü anıları unutmak istediği dile getiren tecrübeli stoper, oynamadığı dönemlerde psikolojisinin kötü etkilendiği, hatalar da yaptığını kabul etti.

Sarı-kırmızılı formayla son derbisine çıkacak Chedjou, yöneticilerle ve teknik heyetle yaptığı görüşmelerde “Galatasaray’a zaferle veda etmek istiyorum. Taraftarların bendeki yeri çok büyük. Onların da beni hep iyi hatırlamasını isterim” ifadelerini kullandı.

ALATASARAY'DA DERBİ MESAİSİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 23 Nisan Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

17-04/17/1462479_8816c865b9f0983b14cd8a0cb612a009.jpg

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından orta ve bitiriş çalışmaları yaptığı bildirildi. Dört minyatür kaleli topa sahip olma ve sonuçlandırma çalışmasıyla devam eden idmanın, yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı geçen Lionel Carole'ün, antrenmanın tamamında takımla çalıştığı aktarıldı. Serdar Aziz'in ise tedavisinin ardından kondisyonerler eşliğinde salonda kuvvet ve sahada koşu çalışmaları yaptığı belirtildi.

Galatasaray Fenerbahçe bilet fiyatları açıklandı. Süper Lig'in 28. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları kamuoyuna duyuruldu. Dev derbiyi tribünlerden izlemek isteyen taraftarlar 'Galatasaray Fenerbahçe derbisi bilet fiyatları ne kadar?' sorusunun cevabını arıyor. Ayrıntılar ve bilet fiyatı listesi haberimizde.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN