Galatasaray Gomis'le anlaşmaya yakın

Galatasaray Gomis'le anlaşmaya yakın

Dünyaca ünlü L'Equipe gazetesi, Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'ın cazip teklifini kabul ettiğini yazdı.

Galatasaray'ın golcü adayları arasında ilk sırada yer alan  Fransız golcü Bafetimbi Gomis konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

ANLAŞMA AN MESELESİ

Fotomaç'ta yer alan haberde, Marsilya'da kiralık oynayan, bonservisi ise Swansea'da olan Gomis Galatasaray'la el sıkıştı. L'Equipe gazetesi, Galatasaray'ın 31 yaşındaki Gomis için Swansea'ya cömert bir teklif sunduğunu yazdı. Ligin bitimiyle tatile çıkan Fransız yıldızın da Galatasaray'la prensipte anlaştığı iddia edildi. Diğer kaynaklar ise Cimbom'un 3 milyon Euro önerdiğini, Gomis'in ise 3.5 milyon euro istediğini belirtirken anlaşmanın an meselesi olduğunu duyurdu.

YÖNETİME SİTEM ETTİ

L'Equipe'e konuşan Gomis, "Çok gol atmak için çok uğraştım ve büyük talep görmem yöneticiler için sorun oldu" diyerek Swansea'nin istediği rakama çıkmayan Marsilya yönetimine sitem etti. Marsilya'nın, Gomis'in yerine Monaco'dan Germain veya Arsenal'dan Giroud'u transfer edeceği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN