Galatasaray Seleznov'u istiyor

Galatasaray Seleznov'u istiyor

Galatasaray’ın ilk forvet takviyesi Seleznov olacak gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın, Akhisar’da kadro dışı kalan 33 yaşındaki santrfor için 1 yılı opsiyonlu olmak üzere, 1.5 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre devre arasında kadrosuna iki forvet takviyesi birden yapmaya hazırlanan Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı. Akhisar’da kadro dışı kalan ve bir süredir Cim Bom’un radarında bulunan Seleznov’a teklif yapıldığı ortaya çıktı. Bu teklifin, 6 aylık olduğu, ayrıca 1 yıllık da opsiyon maddesi içerdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar eğer sezonun ikinci yarısında 33 yaşındaki futbolcunun performansından memnun kalırsa, gelecek sezon için de anlaşma devam edecek.

EN FAZLA 500 BİN EURO

Tecrübeli futbolcunun alacaklarına karşılık bonservisini almaya çalıştığı, bu işlemin ardından Galatasaray’ın bedelsiz olarak bu transferi bitireceği bildirildi. Anlaşma sağlanan rakam hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak yarım sezon için yönetimin 500 bin Euro’dan fazla bir rakam önermeyi düşünmediği de gelen haberler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN