Galatasaray-Valencia maç sonucu: 1-2

Galatasaray-Valencia maç sonucu: 1-2

Galatasaray, İsviçre kampının son gününde Valencia ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'ın tek golü ise yeni transfer Onyekuru'dan geldi.

Galatasaray’ın 2 hafta süren İsviçre kampı sona erdi. Sarı Kırmızılı ekip kampın son gününde İspanya'nın köklü ekibi Valencia ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Maçın ilk 25 dakikalık bölümünde topun sahibi olan taraf Sarı Kırmızılı ekip oldu. Özellikle Fernando ve Garry Rodrigues ile etkili ataklar bulan Galatasaray, gol pozisyonları bu dakikaya kadar değerlendiremedi. Geçtiğimiz sezonun gol kralı Gomis, Valencia kalesini sık sık yokladı. İspanyol ekibni file bekçisi Jaume başarılı kurtarışları ile dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN