Galatasaray yeni hocasını buldu: Igor Tudor kimdir? | Son dakika haberleri

Galatasaray yeni hocasını buldu: Igor Tudor kimdir? | Son dakika haberleri

Jan Olde Riekerink'le yollarını ayıran Galatasaray, Igor Tudor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Riekerink ile yolları ayırdı. Takımın başına kimin getirileceği merak konusuydu. Galatasaray yönetiminin bugün yapacağı yönetim kurulu toplantısında Hollandalı teknik adam ile ayrılığı duyurması bekleniyor.

Yeni teknik direktör adaylarını masaya yatıran yönetim Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor ile anlaştı. Menajeriyle görüşme ilerleten Galatasaray, Hırvat teknik adam ile 1.5 yıllığına el sıkıştı. 

IGOR TUDOR KİMDİR?

Igor Tudor, Hırvat futbolcu ve teknik direktör.

1995 yılında Hajduk Split'de stoper mevkisinde oynamaya başlamıştır. 58 maçta 5 gol atmıştır. 1998 yılında Juventus'un dikkatini çekmiş ve bu takıma transfer edilmiştir. 2004'te AC Siena'ya kiralanmıştır. 2006 yılında tekrar Juventus'a gelmiştir. 1997 yılında ilk kez Hırvatistan Millî Futbol Takımı'na seçilmiştir.

Juventus tekrar Serie A'ya yükselince Hajduk Split takımına yollanmıştır ve orada kariyerini noktalamıştır. 2013 yılından 2016 yılına kadar Hajduk Split'in teknik direktörlüğünü yapan Tudor, 2016/17 sezonu öncesinde Kardemir Karabükspor ile anlaşmaya varmıştır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN