Galatasaray'da Trabzonspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Galatasaray'da Trabzonspor maçı hazırlıkları devam ediyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 18 Mart Cumartesi günü Trabzonspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlıkları geçen Ahmet Çalık ve Semih Kaya'nın takımla çalıştığı bildirildi. Futbolcuların idmanda pas, top kapma ve taktik çalışmalar yaptığı belirtildi.

DE JONG'A ÖZEL PROGRAM

Sakat futbolculardan Nigel de Jong'un kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalıştığı, Eren Derdiyok, Aurelien Chedjou ve Hakan Balta'nın, tedavilerinin ardından antrenmanı koşuyla tamamladığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları antrenmanın ardından özel bir uçakla Trabzon'a hareket ederek, bu kentte kampa girecek.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN